Piep Vandaag

Piepvandaag.nl is een Nederlandse non-profit organisatie wat zich inzet voor het welzijn van dieren. Wij geloven in een wereld wat een balans vormt tussen mens en dier en zullen er alles aan doen om dit te kunnen verbeteren. Of het nu gaat om het beschermen van bedreigde diersoorten of het vrijwillig ondersteunen van andere organisaties; Piepvandaag.nl maakt geen onderscheid. In samenwerking met verschillende verenigingen dragen wij bij aan een harmonieuze samenleving, dierenrechten, verbetering van onze natuur en nemen wij actie tegen gewelddadige situaties. Piepvandaag.nl vindt het belangrijk om de welzijn van dieren te ondersteunen daar waar het nodig is. Dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen en daarom bestaan hulporganisaties als Piepvandaag.nl om hier verandering in te kunnen brengen.

Wat begon als een kleine organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een grootschalige operatie. Piepvandaag.nl is betrokken bij hulpacties en zet zich voornamelijk in voor het werven van nieuwe petitie leden. Zo organiseren wij regelmatig events om op deze manier verschillende petities onder de aandacht te kunnen brengen. Dit doen wij met succes, maar zullen altijd streven naar meer belangstelling. Hiernaast werken wij nauw samen met onze huidige partners om grote evenementen en activiteiten financieel te kunnen waarborgen. Onze partners zijn de drijvende krachten achter onze organisatie en mede dankzij verschillende donaties zijn wij in staat om door te blijven gaan. Deze donaties zijn nodig om onze hulpmiddelen te kunnen blijven faciliteren en organiseren.

De organisatie van Piepvandaag.nl bestaat inmiddels uit een team van dierenbeschermingsorganisaties, dierenartsen en specialisten. Het team bestaat uit volledig uit gepassioneerde verzorgers die zich geheel vrijwillig inzetten voor het welzijn van dieren. Daarnaast hebben zich ook meerdere journalisten, schrijvers en projectmanagers zich aangesloten bij de organisatie. Ook ontvangen wij steun van onze leden, die zich regelmatig beschikbaar stellen voor het opbouwen van events, begeleiden van bezoekers en het onder de aandacht brengen van lopende acties. Ook proberen wij door middel van informatieavonden zoveel mogelijk nieuwe leden te werven. Door het aantonen van verschillende succesvolle cases, kunnen wij de relevantie van onze organisatie aan de buitenwereld presenteren.

Piepvandaag.nl is geen winstgevende organisatie en dit zullen wij ook nooit worden. Het doel van de organisatie is het verzamelen van handtekeningen door middel van het onder de aandacht brengen van urgente petities. Velen zijn zich momenteel niet bewust van internationale en Nederlandse acties, met als resultaat dat veel handtekeningen vandaag de dag nog ontbreken. Met uw hulp kunnen gruwelijke situaties stopzetten en zijn we in staat om invloed te kunnen uitoefenen ten behoeve van dieren in nood. Het is nodig om onze wereld weer in een gezonde staat terug te dringen en om een diervriendelijke omgeving te kunnen creëren hebben wij uw hulp hard nodig. Op de website van Piepvandaag.nl kunt u meer informatie vinden over de huidige staat van onze organisatie. Zo kunt u verschillende acties en petities terugvinden, zich op de hoogte stellen van aankomende events en meer lezen over het team achter Piepvandaag.nl. Samen kunnen wij zorgen voor een respectvolle en gezonde samenleving!