Partners

De partners van Piepvandaag.nl zijn voor ons een grote rots in de branding en zonder de steun hadden wij als organisatie ook nooit zover kunnen komen. Piepvandaag.nl heeft momenteel meerdere partners, met elk zijn eigen expertise en specialiteit. Op het moment wanneer wij specifiek hulp nodig hebben worden deze specialiteiten en giften ingezet. Onze partners zijn uniek en hebben allemaal iets anders aan te bieden aan onze organisatie. Zo hebben wij partners die zich meer met de organisatie bezig houden en partners die zich meer in creatieve sectoren bevinden. Hieronder hebben wij een overzicht van onze meest waardevolle partners en een kleine samenvatting over het bedrijf.

Act Tech Developers

Act Tech Developers is een web development bedrijf uit Utrecht dat zich professioneel weet neer te zetten dankzij zijn groot team aan ontwikkelaars. Zo zijn ze experts op het gebied van hostings, webdevelopment en design. De ontwikkelaars ondersteunen Piepvandaag.nl wanneer wij hulp nodig hebben op het gebied van internettechnologie, het bouwen van websites en kleine grafische toepassingen. Ach Tech Developers is ook verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van onze corporate identity, wat allemaal op vrijwillige basis gerealiseerd is. Daarnaast hebben zij onze website volledig opgezet op basis van onze wensen en passen kleine elementen aan wanneer we dit nodig hebben. Wanneer wij ondersteuning nodig hebben tijdens het opzetten van nieuwe websites voor onze evenementen, schieten de developers van Act Tech Developers ons graag te hulp. Jaarlijks doneert eigenaar Kees Kasten een grote donatie aan Piepvandaag.nl en biedt hij hulp aan tijdens onze grote events.

Mark Marketing

Mark van Mark Marketing is al vanaf de start van Dierendokter Helpt betrokken bij onze organisatie. Zo helpt Markt ons op het gebied van marketing, waaronder het toepassen van SEO en andere website strategie├źn. Ook heeft Mark een volledige marketingplan voor ons uitgeschreven, zodat wij zowel onze website als social media kanalen zelf kunnen beheren. Mark is een specialist op het gebied van campagnes en weet altijd zeer snel de beste concepten te ontwikkelen. Mark werkt volledig vrijwillig voor Piepvandaag.nl en helpt ons altijd waar nodig. Marketing is een ontzettend belangrijk onderdeel, vooral om onze organisatie en events kenbaar te kunnen maken. Mark begrijpt dit als geen ander en weet precies de kop op de spijker te slaan. Hij is daarnaast ook verantwoordelijk voor het schrijven van persberichten, het inplannen van interviews en het op de hoogte stellen van de media.

Dierenkleertjes

De oprichters Bianca en Loes van Dierenkleertjes doneren regelmatig dieren producten aan Piepvandaag.nl. Deze producten worden altijd in de veiling opgenomen en kunnen door bezoekers gewonnen worden. Producten als riempjes, hondenmanden en kleedjes komen geregeld voorbij tijdens de veiling en brengen altijd veel geld op. Ook zorgen de dames van Dierenkleertjes ervoor dat zij onze evenementen promoten in de winkel, waardoor onze bezoekersaantal stijgt. Bianca en Loes hebben een grote liefde voor dieren en helpen daarom ook vaak mee met vrijwilligersdagen en donateursacties. Dankzij Dierenkleertjes zijn wij in staat prachtige items in de veiling te zetten en de opbrengst aan te bieden aan diverse andere organisaties en onze eigen vrijwilligers.