Events

Tweemaal per jaar organiseert Piepvandaag.nl een groot event om de werving van leden en petitie tekenaars te bevorderen. In de zomer vindt jaarlijks het Piepvandaag Zomer Werving plaats in Den Haag. In december organiseren wij een speciale werving editie genaamd Animal Holidays in Amsterdam, welke volledig in het teken staat van de feestdagen. Er zijn genoeg dieren die nooit het warme gevoel zullen kennen en dit tijdens de feestdagen is dit hét moment om hierbij stil te staan. De warmte en liefde van de mens is juist nodig om onze organisatie draaiend te houden en dankzij extra leden kunnen wij dit dan ook realiseren. In samenwerking met het evenementenbureau Styles toveren we de locaties om tot een magische manifestatie.

Piepvandaag Zomer Werving

Tijdens de Piepvandaag Zomer Werving werken wij voornamelijk samen met grote dierenhulporganisaties om zoveel mogeiljk aandacht te kunnens schenken aan huidige probleemstellingen. Zo wordt er op voorhand een thema gekozen aan de hand van verschillende factoren en relevante nieuwsitems. Tijdens de Piepvandaag Zomer Werving zijn diverse hulporganisaties aanwezig met een eigen stand. Hier informeren zij bezoekers over de acties die zij ondernemen en de manier hoe zij dit doen. Ook kunt u tijdens het event ter plekke donaties schenken en zal er een speciale veilig plaatsvinden. Vorig jaar werden onder andere lichaamsbehandelingen, weekendjes weg en dinerbonnen geveild waarvan de opbrengst direct naar verschillende goede doelen gingen.

Animal Holidays

Het thema van Animal Holidays is geïnspireerd op de feestdagen en dat is goed te zien aan de decoraties en houten stands die u gelijk aan een kerstmarkt doet denken. Echter is het doel van dit event niet zo gezellig te noemen, maar staat het geheel in het teken van dierenleed. Meerdere hulporganisaties zijn aanwezig tijdens het event om lezingen en conferenties te geven over de desbetreffende organisaties. Ook zijn er lezingen bij te wonen van verschillende oprichters van betrokken bedrijven.

De veiling van deze avond is ook in kerstsferen te bewonderen, dankzij de vele kerst gerelateerde diensten en producten die geveild worden. Om meer bezoekers aan te kunnen trekken, heeft Piepvandaag.nl in het verleden besloten om bezoekers te entertainen met wat live muziek. Op het event maken wij elk jaar gebruik van een kleine theater, waar alle succesverhalen afgespeeld worden. Alles wat Piepvandaag.nl in de afgelopen tijd heeft gedaan is gedocumenteerd en gefilmd. Om een goed beeld te krijgen van wat wij precies doen delen wij graag deze beelden met ons publiek.

Lezingen

Piepvandaag.nl verzorgd ook lezingen in diverse instanties, bedrijven en organisaties. Zo gaan wij regelmatig langs verschillende basisscholen om kinderen te informeren over het welzijn van dieren. Hier leren zij om met honden om te gaan en hoe zij honden het best kunnen verzorgen. Niet alleen basisscholen worden door ons bezocht, maar ook conferenties die in het teken staan van dieren. Door een lezing te geven kunnen we het publiek in een zeer korte tijd informeren over hoe noodzakelijk onze organisatie momenteel is. Aangezien Piepvandaag.nl altijd op zoek is naar donateurs en sponsors, zijn deze lezingen erg van belang. Geïnteresseerd in een lezing op het gebied van dierenbescherming? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.